5 Måter Pole Styrker Selvtilliten Din

Pole siluett
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Hopp på stangen og la Selvtilliten øke…

Pole dancing er ingen spøk.
De fleste som prøver for første gang er støle i flere dager etterpå. Bare det å løfte opp treningsbaggen etterpå kan være et slit.
Mange får blåmerker nedover armene og leggene, og sovner som en stein når de kommer hjem. Selv om det kanskje det høres fristende ut å bli SÅ sliten, så er det mest sannsynlig den mest spennende treningen du kan gjøre.

Og de som driver med Pole over tid får en solid dose selvtillit. Spesielt om du er én av dem som hater vanlig trening på et gym, og sjekker klokken hvert 5. minutt for å se om 30.min økta på tredemølla snaaaart er ferdig. Musikken, bevegelsene, utfordringene, latteren, stilen, originaliteten og ikke minst den sexy biten gjør at treningen føles mer ut som en fest.

Om du aldri har prøvd Pole før, så er det bare å bli med!

1. Kiloene renner av stangen…

Det er ingen tvil om at Pole Dance kan gi deg en drømmekropp.

Lurer du på hvorfor gutta sikler over strippere? Det er faktisk ikke bare fordi de er nakne og har en flott kropp… det er fordi de stråler av selvtillit. (Vel, kanskje en kombinasjon. Men du skjønner tegningen.)

Og lurer du på hvorfor disse jentene har en bra figur? Det er fordi de løfter seg opp, ned og rundt Pole stangen hele natta – hver natt.

Takket være profesjonelle instruktører på ordentlige Pole studio, så trenger du ikke å jobbe på en nattklubb for å å få den samme kroppen. Du kan trene rumpa og la kiloene renne av stanga etter jobb!

 Noen skaffer seg til og med en Pole stang i stua så de kan ha sin egen økt hjemme. Men om du ikke har prøvd enda, så er det lurest å starte på et Pole studio som har timer for alle nivå og aldre.

Du kommer til å styrke & slanke kroppen på den best mulige måten. En kombinasjon av kardio og muskeltoning vil få deg til å føle deg til på topp – både med og uten klær.

2. Grasiøse Bevegelser

Når en danser går forbi deg, så ser du det med én gang.

Pole dancing vil få deg til å flyte rundt med den samme auraen. Å bygge koordinasjon og presisjon er nøkkelelementer i klassene. Når du lærer deg bevegelse til musikk, så vil det ikke bare gjøre deg til en diva på dansegulvet, det vil også gjøre deg mer elegant når du går rundt i hverdagen.

Styrken i overkroppen som kreves for å løfte seg opp i Pole stangen vil gi holdningen din en skikkelig boost. Og du kan sikkert forestille deg hvor elegant du vil se ut i et par høye hæler.
Og du vil se ekstra bra ut på ekstra centimeter, fordi en annen fordel med Pole dance er bedre balanse.

På toppen av det, så vil Pole dance øke fleksibiliteten, som gjør at kroppen din blir mer føyelig og forhindrer skade. Du vil bli en forbedret versjon av deg selv.

3. Vær livet på festen

Når du har bygget opp nok ferdigheter til å klare et triks eller to, så er det ingenting som er bedre enn å overraske venner nå du går forbi en stang. Pole dance er imponerende, og den beste delen med det er at det ikke trenger å være begrenset til et Pole studio. Så lenge det er musikk så kan du vise frem hva du kan og inspirere vennene dine.

4. Slide, Split og Smil

Trening er kjempekjedelig… unntatt når du ikke tenker over det. 

Det beste med Pole dance er at det er utrolig gøy! Du kommer til å le så du griner & shake på rumpa – samtidig som du kommer i bedre form. Tren vekk stresset og la endorfinene fylle kroppen. Det er når du er glad at selvtilliten er på topp – så hopp på Polen og bli med!

5. Spinn deg i søvn

En Pole Dance økt er krevende, og når du er ferdig kommer du til å sove som en baby… alle vet hva skjønnhetssøvnen gjør for deg! Du kommer til å våkne opp uthvilt, avslappet, sterk, selvsikker – klar for en ny runde!

Få Intropakke til kun 249,-

Har du lyst å prøve Pole Dance? Nå kan du få en Intropakke på The Playroom som inkluderer Pole Introkurs og 3 klipp på valgfrie timer...

Kanskje du også vil like dette...

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta en epost når vi legger ut nye blogginnlegg med nyheter, Pole Dance tips & øvelser.

Del dette innlegget med venner!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *