Hvorfor er Pole Dance morsom trening?

Pole Dance er morsom trening som passer for alle
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Det er enkelt å starte

Det er lenge siden Pole Dance var noe som var forbeholdt mørke kjellere på lugubre nattklubber…

Sannheten er at flere og flere begynner å forstå at det er en effektiv treningsform man kan gjøre på Pole Studio i Oslo og som krever både styrke, smidighet, balanse og utholdenhet!

Pole Dance er enkelt å starte med, og du kan lære flere nybegynner triks i løpet av kort tid. Men det tar lang tid å mestre! Fordelen med det, er at man aldri går lei…

Pole Fitness krever styrke, smidighet, balanse og utholdenhet!

Det ser kanskje enkelt ut på Instragram med videoer av grasiøse dansere som spinner smilende rundt stanga og kombinerer triks i imponerende kombinasjoner – men det krever MYE trening!

Du trener hele kroppen og har det gøy samtidig

I motsetning til vanlig trening som blant annet styrketrening, så trener du hele tiden med den samme vekten – din egen kropp. Uten at du tenker over det!

Istedet for å fokusere på antall reps og kilo, så fokuserer du på utfordringen i bevegelsen du prøver å få til. Belønningen er mestringsfølelsen du får når du klarer det.

Glede & mestringsfølelse

The Playroom Pole Studio i Oslo handler det om akkurat det – gleden og mestringsfølelsen man får ved å utfordre seg selv gjennom pole dancing og andre spennende dansestiler.

Pole Dance Introkurs på The Playroom Pole studio i Oslo

Ta et gratis introkurs i Pole

Dersom du aldri har prøvd det før, så er det best å starte med et Introkurs i Pole Dance som er inkludert i vår Intropakke.

Da lærer du deg grunntrinn som Basic Polewalk der du lærer å gå riktig rundt polestangen, og basic triks som Step Around og Fireman Spin. Deretter går vi videre til ulike spins, kicks, bodywaves. Du lærer å klatre & sitte i stangen, og til slutt å kombinere triks.

Pole & dans – den perfekte kombinasjonen

Og når du har vært med på noen nybegynnertimer, mestrer basic triks og begynner å få litt mer styrke så åpner det seg opp en helt ny verden…

Fordi Pole Dance kombinerer nemlig dans og akrobatikk, og er perfekt å bruke i koreografert dans innen mange spennende dansestiler!

Pole High Heels kombinerer Pole med dans på høye hæler.

Spennende Pole timer som passer for alle

Hos oss er det Pole Dance timer som passer for alle nivå.

Pole Intro

Dette er timen for deg som aldri har prøvd før. Du får en introduksjon til hva Pole Dance er, får en innføring i ulike begrep og lærer de grunnleggende bevegelsene. Vi har fokus på å utforske Pole stangen og ha det morsomt.

Pole Nybegynner

For deg som har vært med på Introkurs i Pole. Her lærer du mer om de ulike triks og spins som finnes, og trener i et trygt miljø. For å få mest ut av de andre timene vi har som kombinerer dans og Pole så bør du ha vært med på noen nybegynner timer først.

Pole Open

Gir utfordringer til dem som er på flere ulike nivå. Man øver på forskjellige ting etter nivå, og instruktøren følger opp alle. Du må ha vært med på noen Nybegynner timer før du kan delta på denne timen, men du kan fortsatt være med på både open og Beginner.

Pole Flow  

I denne timen trener vi på både triks og kombinasjoner med inspirasjon fra contemporary dans. Alt settes sammen til en koreografi/flyt så du får trent både både styrke og utholdenhet.

Pole Fitness

Lyst til å klare human flag, iron x og flere kule triks på stang?
Treningsøvelser som vil ta din pole utvikling til det neste nivået. Med hjelp av treningsstrikk og egen kroppsvekt bygger vi opp fleksibilitet og styrke. Utfordrende og gøy time som passer for alle.

Få Intropakke til kun 249,-

Har du lyst å prøve Pole Dance? Nå kan du få en Intropakke på The Playroom som inkluderer Pole Introkurs og 3 klipp på valgfrie timer...

Kanskje du også vil like dette...

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Motta en epost når vi legger ut nye blogginnlegg med nyheter, Pole Dance tips & øvelser.

Del dette innlegget med venner!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *