POLE INTRO

Les mer

POLE INTRO

Pole Intro er for deg som aldri har prøvd pole før og ønsker å få en introduksjon. Det er ingen dans eller koreografi i denne timen, passer for både gutter og jenter, og vi trener i par og hjelper hverandre i trygge og inkluderende omgivelser. Du vil få en introduksjon til pole gjennom grunnøvelser og teknikker.
Book nå

POLE BEGINNER

Les mer

POLE BEGINNER

Pole Beginner er åpent for alle, og passer for deg som ønsker en annerledes og morsom treningsform. Det er ingen dans eller koreografi i denne timen, passer for både gutter og jenter, og vi trener i par og hjelper hverandre i trygge og inkluderende omgivelser. Du vil få en introduksjon til pole, gjennom grunn øvelser og teknikker. Passer også fint som drop-in.
Book nå

POLE OPEN

Les mer

POLE OPEN

Pole Åpent Nivå er for deg som har trent litt pole fra før eller deg som er avansert. Instruktøren vil gi forskjellige utfordringer basert på ditt ferdighetsnivå. Du kan IKKE delta om du aldri har trent pole før, ikke vært på intro kurs eller minimum 4 nybegynner timer.
Book nå

POLE FLOW

Les mer

POLE FLOW

I denne timen trener vi på både triks og kombinasjoner med inspirasjon fra contemporary dans. Alt settes sammen til en koreografi/flyt så du får trent både både styrke og utholdenhet. Det anbefales knebeskyttere til denne timen. Nivå: Du bør ha gjennomført minimum 4 nybegynner timer før du er med på en flow time.
Book nå

POLE FITNESS

Les mer

POLE FITNESS

Lyst til å klare human flag, iron x og flere kule triks på stang? Grunnleggende treningsrutine som vil ta din pole utvikling til det neste nivået. Med hjelp av rubber bands og egen kroppsvekt bygger vi opp fleksibilitet og styrke. Utfordrende og gøy time som passer for alle uansett om du er nybegynner eller avansert.
Book nå

POLE LYRICAL

Les mer

POLE LYRICAL

Dette er en dansetime som kombinerer pole og lyrisk jazz. I tillegg til dansetrinn bruker vi pole stang som et element.
Book nå

HIGH HEELS BEGINNER

Les mer

HIGH HEELS BEGINNER

Dette er en danse time som tar for seg den sexy danse delen i pole, og vi bruker heels med platå foran i motsetning til vanlige heels som du kanskje går med på byen 🙂 Klassen er en morsom time hvor du kan få utfordret din sensuelle side, og slippe litt hemninger. Du trenger ikke å kunne pole for å være med, men det vil være elementer som spins, step around etc.
Book nå

HIGH HEELS EXOTIC

Les mer

HIGH HEELS EXOTIC

Denne timen garanterer deg bedre holdning, utholdenhet og kondisjon. I tillegg til dansetrinn og floorwork bruker vi pole stang som et element og i exotic sjangeren er det flere mer avanserte pole teknikker enn i en vanlig High Heels time. Du bør kunne en del pole grunntrinn for å være med på denne timen. Klassen er en morsom time hvor du kan få utfordret din sensuelle side, og slippe litt hemninger.
Book nå

FLOORWORK WITH HEELS

Les mer

FLOORWORK WITH HEELS

Floorwork er en sensuell og sassy trening / dansetime hvor vi jobber med forskjellige teknikker og overganger på gulvet. Perfekt i kombinasjon med High Heels timer! I tillegg til at dette gir deg en full kropps økt som en bonus jobber vi også med fleksibilitet og s t r e t c h i n g !
Book nå

HEELS FRIDAY

Les mer

HEELS FRIDAY

Hver fredag lager vi nattklubb stemning , og varmer opp til helgen med å kle oss opp litt ekstra. Her kan du virkelig slå deg løs, og kle deg opp i akkurat det du ønsker. Klassen er en morsom time hvor du kan få utfordret din sensuelle side, og slippe litt hemninger. Du trenger ikke kunne pole for å være med, men vi bruker pole stangen som et element i tillegg til koreografi og floorwork. Åpen for alle nivåer; alt du trenger er en god holdning og selvfølgelig ... et par høye hæler
Book nå

TWERK IT

Les mer

TWERK IT

TWERK iT er en morsom time som kombinerer enkle dansetrinn, med shake teknikker. Det er vanskelig å si eksakt når og hvordan rumperisting ble så populært i Norge, men med sosiale medier og musikkvideoer har interessen for twerking eksplodert. I tillegg til at det er veldig morsomt har det en høy treningseffekt hvor du får trent både kondisjon og styrke. Ta gjerne med kne beskyttere!
Book nå

The Playroom // Oslo Poledance Klubb

Pilestredet 75 C inngang 18 // Bislett

mail@theplayroom.no

40 12 02 75